Mediamag-ը ձեզ է ներկայացնում լայֆհաքեր, որոնք զգալիորեն կհեշտացնեն ձեր աշխատանքը խոհանոցում: Վստահ ենք, որ դրանցից որոշների մասին դուք նույնիսկ չէիք էլ կասկածում:
1. Հավկիթները պատեք բուսական յուղով՝ դրանք 3-4 շաբաթ ավել կպահպանեն թարմությունը:
2. Թեյի գդալով շատ հարմար է կոճղապղպեղ մաքրելը:
3. Որպեսզի կտրված տորթը չչորանա՝ կարելի է ատամմաքրիչներով հաց ամրացնել:
4. Մայոնեզի մնացորդներով տարրայի մեջ ավելացրեք մի փոքր քացախ, ձիթապտղի յուղ և համեմունքներ: Դուք կստանաք սալաթի համար հրաշալի լցոն:
5. Թարմ հատապտուղները թրջեք թույլ քացախի լուծույթում: Այդպես դրանք չեն բորբոսնի:
6. Բորբոսից խուսափելու համար սոխը և սխտորը պահեք պերֆորմացված թղթե տորպրակներում:
7. Մի կտոր սխտորը թույլ չի տա ձեր կտրված ավոկադոյին սևանալ:
8. Պահեք խնձորը կարտոֆիլի հետ: Խնձորում պարունակվող էթիլենը թույլ չի տա կարտոֆիլին ծլել:
9. Nutella-ի տարայի մեջ լցրեք տաք կաթ: Կստացվի հրաշալի տաք կակաո: