fbpx

Ինչպես տարբերել լավ միսը հին և վատ մսից (+տեսանյութ)

Որոշ նշաններով կարելի է որոշել, թե արդյո՞ք փչացած է միսը, օրինակ՝ մսի մոխրագույն երանգավորմամբ: Կտորի մակերեսին կպչուն լորձի առկայությունը խոսում է մանրէների մասին:

Ալ կարմիր և մոխրագույն բծերն ու արյան կուտակումները բացահայտ վկայում են սխալ սառեցման և պահպանման մասին:

Ուշադիր զննեք կենդանու ճարպը. եթե միսը թրջել են կալիումի պերմանգանատի լուծույթում՝ մսին թարմ տեսք տալու համար, ապա ճարպը ստանում է վարդագույն երանգ:

Շարունակությունը՝ «Ժամանց և տեղեկատվություն» ալիքի հոլովակում:

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:


🎥 Նոր տեսանյութ.

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:

Գնահատեք հոդվածը
( Դեռ գնահատական չկա )
MediaMag
Ինչպես տարբերել լավ միսը հին և վատ մսից (+տեսանյութ)
ԹԵՍՏ-ՎԻԿՏՈՐԻՆԱ․ Դժվար հարցեր, որոնց քչերն են կարողանում պատասխանել: Իսկ դուք կարո՞ղ եք