fbpx

Օրվա բաղադրատոմսը. Իտալական սալաթ «Կապրեզե»

«Կապրեզեն» հենց այն սալաթն է, որը չփորձած չի կարելի ասել, որ Դուք եղել եք Իտալիայում: Իսկ մեկ անգամ փորձելով այն, Դուք անպայման կցանկանաք պատրաստել Ձեր խոհանոցում: Լավ է, որ այս բաղադրատոմսը իրենից բարդություն չի ներկայացնում:

Միացեք մեր Telegram ալիքին

Միանալ Telegram-ին

Բաղադրիչներ

  • Քացախ – 1/4 բաժակ
  • Չիլի լոլիկ – 2 փաթեթ
  • Մացարելլա պանիր
  • Թարմ ռեհան
  • Ձիթապտղի յուղ – 1/4 բաժակ
  • Աղ, պղպեղ ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակը

  1. Մացարելլան կտրատել մեծ խորանարդերով:
  2. Լոլիկները կիսել երկու մասի:
  3. Խառնել քացախն ու ձիթապտղի յուղը:
  4. Սալաթի բոլոր բաղադրիչները խառնել, ավելացնել համեմունքները:

Բարի ախորժակ:


🎥 Նոր տեսանյութ.

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:

MediaMag

Մեր խմբագրական թիմը բաղկացած է լրագրողներից, հոգեբաններից, գիտության և մշակույթի ոլորտի փորձագետներից և այլն: Նրանք բոլորն էլ իրենց ոլորտի պրոֆեսիոնալներ են:

MediaMag
Օրվա բաղադրատոմսը. Իտալական սալաթ «Կապրեզե»
ԹԵՍՏ իսկական գիտակների համար «Հետաքրքրաշարժ փաստեր»: 10-ից 8-ը ձախողում են այս թեստը