Առողջացնող հյութերի բաղադրատոմսեր: Օգտակար է իմանալ.
Գազար+կոճապղպեղ (Имбирь)+խնձոր – պաշտպանում է և ամրացնում իմունային համակարգը:
Խնձոր+վարունգ+նեխուր – կանխում է քաղցկեղի առաջացումը, փոքրացնում է խոլեստերինի քանակը, օգնում է ստամոքի խանգարման ժամանակ, թեթևացնում է գլխացավը:
Լոլիկ+գազար+խնձոր – բարելավում է մաշկի գույնը և հեռացնում է բերանի տհաճ հոտը:
Կծու պղպեղ+խնձոր+կաթ – կանխում է բերանի տհաճ հոտի առաջացումը, իջեցնում է ջերմությունը:
Նարինջ+կոճապղպեղ+վարունգ – բարելավում է մաշկի գույնն ու խոնավությունը և իջեցնում է ջերմությունը:
Արքայախնձոր+խնձոր+ձմերուկ – հեռացնում է ավելորդ աղերը, սնուցում է միզապարկն ու երիկամները:
Խնձոր+վարունգ+կիվի – բարելավում է մաշկի գույնն ու խոնավությունը:
Տանձ և բանան – կարգավորում է շաքարի պարունակությունը արյան մեջ:
Գազար+խնձոր+տանձ+մանգո – բարձրացնում է մարմնի ներքին ջերմաստիճանը, տոկսինների հանդեպ դիմադրողականությունը, իջեցնում է արյան ճնշումը և պայքարում է օրգանիզմի ընդհանուր թթվեցման դեմ:
Խաղող+ձմերուկ+կաթ – Վիտամին C և վիտամին B, որոնք մեծացնում են բջջային ակտիվությունը և բարձրացնում օրգանիզմի իմունիտետը:
Պապայա+արքայախնձոր+կաթ – վիտամիններ C, E և երկաթ. բարելավում է մաշկի գույնը և նյութափոխանակությունը:
Բանան+արքայախնձոր+կաթ – հարուստ է վիտամիններով և սնուցող նյութերով: կանխարգելում է փորկապությունը: