fbpx

Խմեք կաթ և կլինեք առողջ (օգտակար բաղադրատոմսեր)

Կաթը և դրա օգտակար հատկությունները:

Կարդամոնով կաթը խթանում է ուղեղի աշխատանքը և վերացնում դեպրեսիան ու հոգնածությունը:

Իսկ եթե այն պատրաստել շաֆրանով՝  ապա այդպիսի ըմպելիքը կարգավորում է նյարդային համակարգի, շնչառական օրգանների, անոթների աշխատանքը: Շաֆրանով կաթի կանոնավոր ընդունումը վերացնում է աչքերի տակի այտուցները և երիտասարդեցնում է:

Կաթի մեջ ավելացնելով մի փոքր դարչին, դուք կստանաք թույլ գրգռող ըմպելիք, որը բարերար ազդեցություն է թողնում պոտենցիայի վրա:

Քրքումը կաթի համադրությամբ օգտակար է լյարդի համար և պայքարում է կնճիռների դեմ: Իսկ կոճապղպեղը (իմբիր) մաքրում է օրգանիզմը և բարելավում իմունիտետը:

Յուրահատուկ օգտակարություն է հաղորդում կաթին նաև մշկընկույզը (Мускатный орех)` անցկացնում է գլխացավը, բարելավում է հիշողությունը:

Նաև մշկընկույզի մի փոքր պտղունձ կաթի մեջ ունակ է ձերբազատել անքնությունից և հոգնածության զգացողությունից:

Նոր տեսանյութ.

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:

Գնահատեք հոդվածը
( Դեռ գնահատական չկա )
MediaMag
Խմեք կաթ և կլինեք առողջ (օգտակար բաղադրատոմսեր)