Կիվին ցանելու համար ամենալավ ժամանակը մարտից մայիս ընկած ժամանակահատվածն է: Ընտրեք հասուն պտուղներ, որ լինեն փափուկ, հարթ: Պտուղը լվանալ և բաժանել մի քանի մասի: Միջուկը խնամքով տրորել, ստացված շիլան լցնել տաք ջրով բաժակի մեջ, խառնել և թողնել որոշ ժամանակ. Այնուհետև մի քանի անգամ լվանալ, կորիզները կսկսեն լողալ մակերևույթին: Սերմերը դնել անձեռոցիկի վրա և թողնել 2 –ից 4 ժամ, որպեսզի լավ չորանան:
Շարունակությունը՝ «Ժամանց և տեղեկատվություն» ալիքի հոլովակում․
Գրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները: