Նիհարել, առողջությունը բարելավել, նյարդերը հանգստացնել և մաշկի վիճակը լավացնել. այս արդյունքին կարելի է հասնել, եթե ձեր ամենօրյա սննդակարգում ներառեք թարմ քամած լոլիկի հյութը։
Այն պետք է օգտագործել բնական վիճակով՝ առանց աղի և գունանյութերի ավելացման։
Լոլիկները վառ կարմիր են, քանի որ պտուղներում առկա է լիկոպին պիգմենտը՝ ամենահզոր հակաօքսիդանտներից մեկը, որը կանխարգելում է օնկոլոգիայի զարգացումը։
Լոլիկը մեծ քանակությամբ կալիում է պարունակում, որը հենց շատ օգտակար է սիրտ–անոթային համակարգի և սրտի համար, որը լիարժեք սնուցում կստանա և կամրանա։
Շարունակությունը՝ «Ժամանց և տեղեկատվություն» ալիքի հոլովակում:
Գրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները: