fbpx

Պրոֆեսոր-գենետիկ. «Սննդով կարելի է բուժել հիվանդությունների 66%-ը». Հնարավոր է նաև հետաձգել ծերացումը

Գենետիկայի բուլղարացի հայտնի պրոֆեսոր և ժողովրդական բուժակ Խրիստո Մեմերսկին պնդում է, որ մարդու բոլոր հիվանդությունների երկու երրորդը զարգանում է սնվելու շնորհիվ:

Չմոռանաք բաժանորդագրվել մեր Telegram ալիքին:

Պրոֆեսորը նման եզրակացության է եկել բազմաթիվ ուսումնասիրություններից հետո, որոնք նա նկարագրել է իր գրքերում։

Ծերացման մասին

Գերոնտոլոգների կարծիքով՝ օրգանիզմի ծերացումը արագ է տեղի ունենում սխալ ապրելակերպի և անառողջ սննդակարգի պատճառով։

Շատ դեպքերում անառողջ սնունդ օգտագործելու հետևանք են այնպիսի հիվանդությունները, ինչպիսիք են պոդագրան, ստամոքս-աղիքային խոցը, սրտանոթային հիվանդությունները։

Գենետիկ Մեմերսկին վստահեցնում է, որ ծերությունը կարող է երկար տարիներ հետաձգվել, եթե հավատարիմ մնաք սննդային որոշ պարզ կանոններին։

Պրոֆեսորի հետազոտությունը ցույց է տվել, որ բանջարեղենի, մրգերի, կաթնամթերքի և շատ փոքր քանակությամբ լավ գինու ամենօրյա օգտագործումը կարող է արդյունավետորեն դանդաղեցնել մարմնի բջիջների ծերացման գործընթացը։ Հետաքրքիր է, որ փոքր քանակությամբ գինին իրականում օգտակար է առողջության համար:

Վիճակագրությունը ցույց է տալիս, որ գինու սիրահար ֆրանսիացիների կյանքի միջին տևողությունը 10 տարով ավելի երկար է, քան գարեջուր խմող անգլիացիներինը։

Իսկ հիմնական մթերքը, որը Մեմերսկին խիստ խորհուրդ է տալիս օգտագործել, բնական յոգուրտներն են: Այս մթերքը (միայն բնական) ունի մարդու օրգանիզմը քաղցկեղածին բջիջներից պաշտպանելու հատկություն և կանխում է օստեոպորոզի զարգացումը (ոսկրային հյուսվածքի տարիքի հետ կապված քայքայումը):

Աղ և շաքարավազ․ երկու տեսակի սպիտակ մահ

Մասնագետների հետազոտությունների համաձայն՝ անցյալ դարում մարդիկ մոտ հինգ անգամ ավելի քիչ շաքար էին օգտագործում, քան հիմա։ Նախկինում նման հսկայական քանակությամբ քաղցր ըմպելիքներ և աղանդերներ, որոնք պարունակում են սարսափելի քանակությամբ շաքար, չեն արտադրվել: Մթերքներ, որոնք չափազանց բացասաբար են ազդում սրտանոթային համակարգի, ստամոքս-աղիքային տրակտի և երիկամների առողջության վրա:

Աղի ավելցուկային քանակությունը հրահրում է արյան բարձր ճնշում (հիպերտոնիա): Դատարկ ստամոքսի համար աղը նույնպես բավական վտանգավոր է։ Սովածության ժամանակ մարդիկ հաճախ աղի մթերքներ են ուտում (չիպսեր, երշիկեղեն, սնեկեր), ինչը հանգեցնում է ստամոքսի լուրջ պաթոլոգիաների զարգացմանը։

Կարդացեք նաև՝ Գիտնականները հաստատում են. աղոթքն իսկապես հիվանդություններ բուժելու զորություն ունի

Խորհուրդներ երկարակեցության համար

Հիմնվելով իր բազմամյա գիտական ​​փորձի վրա՝ Խրիստո Մեմերսկին մարդկանց տալիս է ընդամենը վեց արդյունավետ խորհուրդ՝ օգնելու պահպանել առողջությունը և երկարացնելու լիարժեք կյանքը.

  • Օգտագործել ճիշտ այնքան կալորիա, որքան կարելի է այրել օրվա ընթացքում:
  • Ամեն օր անպայման ուտել մեկ խնձոր և խմել մաքուր ջուր։
  • Քնել միայն զով սենյակում, ցանկալի է՝ բաց պատուհանով, իսկ քնելուց առաջ անպայման սառը ցնցուղ ընդունել։
  • Փորձել որքան հնարավոր է շատ քայլել։ Իդեալում, քայլել օրական առնվազն 10 կմ:
  • Շրջապատել ձեզ միայն դրական, հաճելի մարդկանցով և չանտեսել ժամանցը:
  • Երբեք չմտածել ծերության մասին։

🎥 Նոր տեսանյութ.

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:

Գնահատեք հոդվածը
( 2 assessment, среднее 3 из 5 )
MediaMag
Պրոֆեսոր-գենետիկ. «Սննդով կարելի է բուժել հիվանդությունների 66%-ը». Հնարավոր է նաև հետաձգել ծերացումը
Կենդանակերպի ամենա-ամենա նշանը․ ինչո՞վ եք ուրիշներից առավել