Անչափ համեղ։ Քաղցրակերներին այն հաստատ դուր կգա…
Բաղադրությունը
- 380գ խտացրած կաթ
- 280գ եփած կտացրած կաթ
- 380գ յուղոտ սերուցք
- 3 փաթեթ վաֆլի
Պատրաստման եղանակը
- Խորանարդերով կտրատեք վաֆլիները և դրանց 1/3-ը մի կողմ դրեք՝ զարդարելու համար։
- Առանձին ամանի մեջ սերուցքը և խտացրած կաթի երկու տեսակները հարեք այնքան, մինչև կրեմանման զանգվածի առաջացումը։ Հետո ավելացրեք դրա մեջ կտրատած վաֆլիները։
- Ստացված զանգվածը տեղավորեք տորթերի համար նախատեսված ֆորմայի մեջ, վրան զարդարեք մնացած վաֆլիներով և սառեցրեք 3-4 ժամ։
Անուշ վայելեք ամառային այս համեղ տորթը….