fbpx

Ինչպես ճիշտ օգտագործել ՕԾԱՆԵԼԻՔԸ

Երբ Կոկո Շանելին հացնում են թե որտեղ է պետք ցանել օծանելիքը, նա պատասխանում է՝ այնտեղ, որտեղ կցանկանայիք որ համբուրեին:

Ընդունված է օծանելիքը ցանել այնտեղ, որտեղ զարկերակային կետերն են: Այդ հատվածներում արյունատար անոթները մակերեսային են, ինչն էլ նպաստում է, որ բույրը տաքանա ու հնչի ավելի բարձր:

Ցանում ենք դաստակի վրա, ականջի հետևի հատվածում, արմունկի ծալվածքի վրա, ծոծրակին, պարանոցին և ծնկի ծալվածքի վրա:

Ոմանք սիրում են ցանել հագուստի վրա: Ճիշտ է հագուստը կլանում է հոտը, բայց այն չի տա ձեզ այն բույրերի խաղը, որն առաջանում է մաշկի վրա ցանելիս:

Օծանելիքը ցանեք ցնցուղից կամ լոգանքից հետո, երբ մաշկը մաքուր է խոնավ ու տաք: Օծանելիքը չի սիրում չոր մաշկ:

Հրապարակման ներկայացրեց՝ Ալլա Անախասյանը

Դուք նույնպես կարող եք հրապարակել Ձեր նյութը Mediamag.am-ում։ Նյութը հրապարակելու համար անցեք ներքևի հղումով.

Դարձի՛ր հեղինակ, ստեղծի՛ր քո հաջողակ նյութը

 


🎥 Նոր տեսանյութ.

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:

Գնահատեք հոդվածը
( 1 assessment, среднее 5 из 5 )
MediaMag