Ինչով է օգտակար ծլեցրած կանաչ հնդկաձավարը․ նվազեցնում է քաշը, լավացնում մարսողությունը․․․

Իզուր չէ, որ հնդկաձավարը ստացել է ձավարեղենի «թագուհի» անվանումը:

Հնդկաձավարը լինում է գոլորշահարված և կանաչ: Կանաչ գույնը պայմանավորված է ջերմամշակում անցած չլինելու փաստով, հետևաբար, այս տեսակում օգտակար նյութերն ավելի շատ են պահպանված, քան շագանակագույն տեսակի մեջ:

Որպեսզի կանաչ հնդկաձավարն էլ ավելի օգտակար դառնա, այն պետք է ծլեցնել օգտագործումից առաջ:

Շարունակությունը՝ «Ժամանց և տեղեկատվություն» ալիքի հոլովակում:

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:

Գնահատեք հոդվածը
( Դեռ գնահատական չկա )
MediaMag
Ինչով է օգտակար ծլեցրած կանաչ հնդկաձավարը․ նվազեցնում է քաշը, լավացնում մարսողությունը․․․