fbpx

Ինչով է օգտակար ծլեցրած կանաչ հնդկաձավարը․ նվազեցնում է քաշը, լավացնում մարսողությունը․․․

Իզուր չէ, որ հնդկաձավարը ստացել է ձավարեղենի «թագուհի» անվանումը:

Հնդկաձավարը լինում է գոլորշահարված և կանաչ: Կանաչ գույնը պայմանավորված է ջերմամշակում անցած չլինելու փաստով, հետևաբար, այս տեսակում օգտակար նյութերն ավելի շատ են պահպանված, քան շագանակագույն տեսակի մեջ:

Որպեսզի կանաչ հնդկաձավարն էլ ավելի օգտակար դառնա, այն պետք է ծլեցնել օգտագործումից առաջ:

Միացեք մեր Telegram ալիքին

Միանալ Telegram-ին

Շարունակությունը՝ «Ժամանց և տեղեկատվություն» ալիքի հոլովակում:

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:


🎥 Նոր տեսանյութ.

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:

MediaMag

Մեր խմբագրական թիմը բաղկացած է լրագրողներից, հոգեբաններից, գիտության և մշակույթի ոլորտի փորձագետներից և այլն: Նրանք բոլորն էլ իրենց ոլորտի պրոֆեսիոնալներ են:

MediaMag
Ինչով է օգտակար ծլեցրած կանաչ հնդկաձավարը․ նվազեցնում է քաշը, լավացնում մարսողությունը․․․
7 պարզ սովորություն, որոնք կլուծեն ձեր խնդիրների 80%-ը