Ինչպես ասվում է ամենահանճարեղը ամենապարզն է: Ամեն օր դուք բազմաթիվ գործեր եք անում, ընդորում չեք էլ կասկածում, թե դրանցում ինչ սխալներ եք գործում: Խոսքը նույնիսկ չի գնում լայֆհակերի մասին, որոնք հեշտացնում են կյանքը, այլ այն մասին, թե ինչպես պետք է անել այն, ինչի մասին հիմա կպատմենք ներքևում:
Եվ այսպես.
1. Փայլաթիթեղյա տարաները պետք է ոչ թե դատարկել մեկական, այլ բացելով արկղի երկու կողմերը՝ միանգամից դատարկել բոլորը: Դա ձեզանից ընդամենը վայրկյաններ կխլի:
2. Դուք սովորել եք փայլաթիթեղը տուփից ամբողջությամբ հանել և անխնա պոկել գլանակը: Ուշադիր նայեք տուփին: Այնտեղ ամեն ինչ կա հարմարության համար:
3. Շոկոլադը կոտրեք այնպես, ինչպես ցույց է տրված երկրորդ նկարում և այդպես ձեզ մոտ կստացվի իդեալական կտորներ:
4. Եթե կաթսայի վրա կա անցքով բռնակ, ապա անցքը կարելի է օգտագործել սնունդը խառնելու համար նախատեսված գդալի համար:
5. Իսկ դուք գիտեի՞ք, որ մազերի համար նախատեսված անտեսանելի ամրակները (невидимки) պետք է ամրացնել այս կողմով:
6. Դուք Տիկ-Տակը լցնում եք անմիջապես բերա՞նը, թե՞ ափի մեջ: Պարզվում է ամեն ինչ շատ ավելի պարզ է, չէ՞ որ հենց կափարիչի վրա կա անցք նախատեսված դրաժեների համար:
7. Եթե չեք ցանկանում, որպեսզի ձեր պիրոգը փշրվի, հետևեք երկրորդ նկարի խորհրդին:
8. Եթե ցանկանում եք ամբողջությամբ ազատվել ելակի պոչից, ապա դա արեք ոչ թե մատներով, այլ օգտվեք բարակ խողովակից կամ չուպաչուպսի փայտիկից:
9. Եթե ցանկանում եք ուտել բուրգերն այնպես, որպեսզի դրա միջից ոչինչ չթափվի, բռնեք այն երկու ձեռքով և նաև ճկույթներով:
10. Ուզո՞ւմ եք ջնջել գրվածն այնպես, որպեսզի ոչ մեկ երբեք չկարողանա կարդալ: Ուրեմն դա արեք այսպես.
11. Եթե ուզում եք ճիշտ կտրատել բատոնը, ապա շրջեք այն մեջքի վրա:
12. Խողովակը բանկայի մեջ պետք է մտցնել ոչ թե անմիջապես, այլ համապատասխան անցքով:
13. Սիրո՞ւմ եք պիցցա: Ուրեմն սովորեք ճիշտ բռնել այն:
14. Եվս մեկ օգտակար վարպետաց դաս սննդի առումով: Եթե սիրում եք չինական լապշա, ապա սովորեք ճիշտ բացել արկղը:
15. Ահա թե ինչպես է պետք ճիշտ լցնել հյութը, որպեսզի հյութի շիթը լինի հավասար և լայն:
16. Դեռևս 1981թ. են մասնագետները նշել, թե ինչպես է պետք ճիշտ կախել զուգարանի թղթի ռուլոնը:
17. Եթե սուպերմառկետներում շատ եք ծանրաբեռնում սայլակը, ապա ահա ձեզ տարածությունը ճիշտ կիրառելու տարբերակ:
18. Շիշը սառեցնելու լավագույն տարբերակը՝ ուղղակի փաթաթեք այն թղթով և դրեք սառնարան:
19. Եթե ցանկանում եք կրկնակի տաքացնել մակարոնները, ապա լցրեք այն ամանի մեջ՝ օղաբլիթի տեսքով: Դա կօգնի հավասարաչափ տաքացնել այն:
20. Պետք չէ երկար տուփերով չիպսերը ամբողջապես դուրս թափել: Հանեք դրանք, ինչպես ցույց է տրված նկարում:
21. Ուշադիր նայեք այս ցուցիչին, եթե ցանկանում եք պարզել, թե ավտոմեքենայի ո՞ր կողմում է գտնվում բենզինի բաքը: