Երբեմն մրգերի և բանջարեղենների մաքրումը, կեղևազրկումը դառնում է իսկական գլխացավանք, բայց միայն ոչ նրանց համար, ովքեր գիտեն այս 13 պարզ տարբերակները: Ուզո՞ւմ եք խնայել նյարդերը, ժամանակը, նաև մաքուր պահել հագուստը և անվաս մատները՝ խնդրեմ, հատուկ Ձեզ համար.
Խաշած ձուն մաքրելու համար, վերևից և ներքևից մի փոքր մաս մաքրեք կեղևից և փչեք.
Երեք կտրվածք և մանդարինը մաքրված է.
Այս հեշտ տարբերակով կարելի է կտրատել պղպեղը.
Խնձորի էքսպրես մաքրում.
Ահա այսպես կարող եք մաքրել սխտորը.
Բանանը մաքրելու այս տարբերակը շատ ավելի լավն է Ձեր իմացածից.
Մանգո մաքրելը հեշտ է բաժակի օգնությամբ.
Եվ կիվին նույնպես.
Եվ նույնիսկ ավոկադոն.
Նարինջը մաքրելու համար օգտագործեք գդալ.
Նուռ մաքրելու ամենալավ տարբերակը.
Կարտոֆիլի շուրջը կտրվածք արեք: Խաշեք այն, որից հետո լվացեք սառը ջրով: Այժմ կեղևը շատ հեշտ կմաքրվի ձեռքերի օգնությամբ.
Եվ վերջապես ելակը.