Խորհուրդ է տրվում թխելու համար նախատեսված տոպրակ վերցնել, կտրել և փռել տապակի մեջ: Անհրաժեշտության դեպքում ձեթ քսել, սակայն առանց դրա էլ մթերքը չի այրվում, լավ թխվում է, իսկ տապակը մնում է մաքուր:
Տոպրակով պետք է ծածկել ամբողջ տապակը, նույնիսկ կողքերը, որպեսզի այն ամբողջությամբ մաքուր մնա:
Շարունակությունը՝ «Ժամանց և տեղեկատվություն» ալիքի հոլովակում:
🎥 Նոր տեսանյութ.
Գրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:
Սեղմիր «Like» և ստացիր լավագույն հոդվածները Facebook-ում ↓