Երբևէ փորձե՞լ եք արևմտյան տարբերակով պատրաստված օլադիներ, որոնք կոչվում են փանքեյք (անգլերենից թավա և թխվածք): Այս բքաբլիթները տարբերվում են նրանով, որ դրանք շատ ավելի խիտ և ծավալուն, փքված են ստացվում: Եթե երբեք չեք համտեսել փանքեյք, ապա առաջարկում ենք սկսել օդեղեն փքաբլիթների հրաշալի այս բաղադրատոմսից:
Բաղադրությունը
- 5 ձու (առանձնացնել սպիտակուցը դեղնուցից)
- 70 գ շաքարավազ (առանձնացնել 40գ և 30գ)
- 60գ ալյուր
- 2գ փխրեցուցիչ
- վանիլ՝ դանակի ծայրով
- աղ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակին կարող եք ծանոթանալ դիտելով վերևի տեսանյութը: