Այս ընպելիքը՝ սառը կում է ամառային շոգին։ Թարմացնում է և պարգևում իսկական կարամելային տրամադրություն։
Բաղադրիչները
- Թունդ սուրճ – 1 բաժակ, սառեցված սառցե խորանարդներով
- կաթ – 1/2 բաժակ
- շաքարավազ – 3 ճ.գ.
- հարած սերուցք և տրոպինգի համար նախատեսված կարամելային սոուս։
Պատրաստման եղանակը
- Բլենդերի բաժակի մեջ տեղավորեք բոլոր բաղադրիչները, բացի սերուցքից։
- Հարել այնքան, մինչև սառույցի խորանարդները փշրվեն և մանրանան։
- Մատուցելուց առաջ, զարդարել հարած սերուցքով և կարամելային սոուսով։
Անկրկնելի ամառ ենք մաղթում։