Գլխավոր ՕԳՏԱԿԱՐ, ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ, ԱՆՀԱՎԱՆԱԿԱՆ Կակաո՝ Աստվածների ըմպելիք։ Ահա թե ինչու է պետք սկսել այն ըմպել 40-ից...

Կակաո՝ Աստվածների ըմպելիք։ Ահա թե ինչու է պետք սկսել այն ըմպել 40-ից հետո

Եթե մինչ այս դուք հազվադեպ էիք կակաո ըմպում՝ դա մեծ բացթողում է Ձեր կողմից։ Այդպիսի օգտակար և քաղցր ըմպելիք դեռ պետք է գտնել։

Կակաոն իր հատկությունների շնորհիվ ոչ միայն պաշտպանում է վիրուսներից, այլ նաև լիցքավորում է էներգիայով։

Եթե դուք հոգնել եք և վատ տրամադրություն ունեք՝ սա հենց այն է, ինչ Ձեզ անհրաժեշտ է։

Այս ըմպելիքը պարունակում է նյութեր, որոնք խթանում են ուղեղի ճիշտ աշխատանքը և բարելավում հիշողությունը, նաև կարգավորում են խոլեստերինի մակարդակը։

Կակաոում դուք կգտնեք՝ ածխաջրեր (6-10%), սպիտակուցներ (12-15%), ճարպեր, B խմբի վիտամիններ, բջջանյութեր և հակաօքսիդանտներ։

Կոկոհիլ միացությունը, որը նույնպես պարունակվում է կակաոի սերմերում՝ նպաստում է մաշկի բջիջների ակտիվ աճին, բուժում է վերքերը և կանխում է կնճիռների վաղաժամ առաջացումը։

Եվս մեկ նյութ՝ Էպիկատեհինը ունակ է պաշտպանել Ձեր օրգանիզմը բազմաթիվ տհաճ և կյանքի համար վտանգավոր հիվանդություններից, ինչպիսիք են՝ սրտի և ուղեղի կաթվածը, քաղցկեղը, շաքարախտը։

Այնպես որ մի վախեցեք ավելորդ կալորիաներից՝ չնայած դրանք շատ են, քան թեյում կամ սուրճի մեջ, բայց կակաոն չի բերի ավելորդ կիլոգրամների։ Կակաոի ոչ մեծ չափաբաժինը հագեցնում է օրգանիզմը և արդյունքում դուք շատ չեք ուտում։

Սակայն կակաոն ավելի լավ է ըմպել օրվա առաջին կեսին։ Եվ դրան կա ևս մեկ հետաքրքիր պատճառ՝ կակաոն պարունակում է մելանին, որը կլանում է ջերմային ճառագայթները և օգնում է պաշտպանել Ձեր մաշկը ՈՒՄ ճառագայթներից և արևայրուքներից։

Մեխակով և դարչինով կակաոի բաղադրատոմս, որին դուք ուղղակի կսիրահարվեք

Դարչինը նույնպես շատ օգտակար է՝ այն նպաստում է արյան լավ շրջանառությանը և նվազեցնում է բորբոքումները օրգանիզմում, իսկ մեխակը՝ բնական հակասեպտիկ է և ցավազրկող։

Բաղադրիչներ

  • 1, 1/2 ճ.գ կակաոի փոշի կամ բնական շոկոլադ
  • 2 բաժակ կաթ (կարելի է նշի կաթ ավելի լավ համի համար)
  • 1 թ.գ. դարչին
  • 1/2 թ.գ. աղացած մեխակ
  • 1/4 թ.գ. մեղրախոտ (ըստ ցանկության)
  • պտղունց աղ

Ինչպես պատրաստել

Տեղադրեք կակաոն կամ շոկոլադը, համեմունքները, մեղրախոտը և աղը  ոչ մեծ կաթսայի մեջ։ Վրան լցրեք սովորական կամ նշի կաթ և տաքացրեք միջին կրակի վրա, քանի դեռ ըմպելիքը չի դարձել միատարր։

Ցանկալի է անընդհատ խառնել խառնուրդը։

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն պոպուլյար հոդվածները և օրը միայն մեկ անգամ:

Загрузка…

կարդացեք նաև

Ինչպե՞ս ձեռք բերել երջանկություն․ հստակ խորհուրդներ յուրաքանչյուր Կենդանակերպի նշանի համար

Աստղերը շատ բան կարող են պատմել մարդու ճակատագրի մասին: Այդ պատճառով, եթե գտնվում եք խաչմերուկում և չգիտեք թե որտեղ փնտրել երջանկություն՝ այս հորոսկոպը Ձեզ...

Բազմագիտակության ԹԵՍՏ․ ստուգիր գիտելիքներդ

Mediamag-ը շարունակում է ուրախացնել իր ընթերցողներին՝ ստեղծելով գիտելիքները ստուգելու նորանոր հետաքրքրաշարժ և ժամանցային թեստեր: Այս թեստերը օգնում են վերհիշել իմացածը և իմանալ չիմացածը: Ի դեպ,...

4 Կենդանակերպի նշան, որոնց մինչև 2019 թվականի վերջ կհետապնդի հաջողությունը

Հաջողակ մարդիկ այնպիսի տպավորություն են ստեղծում, կարծես հաջողությունը միայն նրանց է այցելում, իսկ մնացածին ուղղակի անտեսում: Այս անգամ աստղաբանները կազմել են առավել հաջողակ Կենդանակերպի...

Սիրո մասին 14 հոգեբանական փաստ, որոնք գիտականորեն ապացուցված են և աշխատում են

Ստուգված է՝ աշխատում է․․․ 1. Հումորի լավ զգացում ունեցողները սովորաբար ամենախելացի, դաստիարակված և ազնիվ մարդիկ են: Սա է իրական պատճառը, թե ինչու են և՛ տղամարդիկ,...

Կենդանակերպի 3 նշան, որոնք նվիրված կանայք են իրենց տղամարդկանց

Այս կանայք կանցնեն հրի և թրի միջով՝ իրենց ամուսինների ետևից: Այս Կենդանակերպի նշանների ներկայացուցիչները կարողանում են իրենց սիրելի մարդու համար լինել աջակից և հավատարիմ...