Գլխավոր ՕԳՏԱԿԱՐ, ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ, ԱՆՀԱՎԱՆԱԿԱՆ Կակաո՝ Աստվածների ըմպելիք։ Ահա թե ինչու է պետք սկսել այն ըմպել 40-ից...

Կակաո՝ Աստվածների ըմպելիք։ Ահա թե ինչու է պետք սկսել այն ըմպել 40-ից հետո

Եթե մինչ այս դուք հազվադեպ էիք կակաո ըմպում՝ դա մեծ բացթողում է Ձեր կողմից։ Այդպիսի օգտակար և քաղցր ըմպելիք դեռ պետք է գտնել։

Կակաոն իր հատկությունների շնորհիվ ոչ միայն պաշտպանում է վիրուսներից, այլ նաև լիցքավորում է էներգիայով։

Եթե դուք հոգնել եք և վատ տրամադրություն ունեք՝ սա հենց այն է, ինչ Ձեզ անհրաժեշտ է։

Այս ըմպելիքը պարունակում է նյութեր, որոնք խթանում են ուղեղի ճիշտ աշխատանքը և բարելավում հիշողությունը, նաև կարգավորում են խոլեստերինի մակարդակը։

Կակաոում դուք կգտնեք՝ ածխաջրեր (6-10%), սպիտակուցներ (12-15%), ճարպեր, B խմբի վիտամիններ, բջջանյութեր և հակաօքսիդանտներ։

Կոկոհիլ միացությունը, որը նույնպես պարունակվում է կակաոի սերմերում՝ նպաստում է մաշկի բջիջների ակտիվ աճին, բուժում է վերքերը և կանխում է կնճիռների վաղաժամ առաջացումը։

Եվս մեկ նյութ՝ Էպիկատեհինը ունակ է պաշտպանել Ձեր օրգանիզմը բազմաթիվ տհաճ և կյանքի համար վտանգավոր հիվանդություններից, ինչպիսիք են՝ սրտի և ուղեղի կաթվածը, քաղցկեղը, շաքարախտը։

Այնպես որ մի վախեցեք ավելորդ կալորիաներից՝ չնայած դրանք շատ են, քան թեյում կամ սուրճի մեջ, բայց կակաոն չի բերի ավելորդ կիլոգրամների։ Կակաոի ոչ մեծ չափաբաժինը հագեցնում է օրգանիզմը և արդյունքում դուք շատ չեք ուտում։

Սակայն կակաոն ավելի լավ է ըմպել օրվա առաջին կեսին։ Եվ դրան կա ևս մեկ հետաքրքիր պատճառ՝ կակաոն պարունակում է մելանին, որը կլանում է ջերմային ճառագայթները և օգնում է պաշտպանել Ձեր մաշկը ՈՒՄ ճառագայթներից և արևայրուքներից։

Մեխակով և դարչինով կակաոի բաղադրատոմս, որին դուք ուղղակի կսիրահարվեք

Դարչինը նույնպես շատ օգտակար է՝ այն նպաստում է արյան լավ շրջանառությանը և նվազեցնում է բորբոքումները օրգանիզմում, իսկ մեխակը՝ բնական հակասեպտիկ է և ցավազրկող։

Բաղադրիչներ

  • 1, 1/2 ճ.գ կակաոի փոշի կամ բնական շոկոլադ
  • 2 բաժակ կաթ (կարելի է նշի կաթ ավելի լավ համի համար)
  • 1 թ.գ. դարչին
  • 1/2 թ.գ. աղացած մեխակ
  • 1/4 թ.գ. մեղրախոտ (ըստ ցանկության)
  • պտղունց աղ

Ինչպես պատրաստել

Տեղադրեք կակաոն կամ շոկոլադը, համեմունքները, մեղրախոտը և աղը  ոչ մեծ կաթսայի մեջ։ Վրան լցրեք սովորական կամ նշի կաթ և տաքացրեք միջին կրակի վրա, քանի դեռ ըմպելիքը չի դարձել միատարր։

Ցանկալի է անընդհատ խառնել խառնուրդը։

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն պոպուլյար հոդվածները և օրը միայն մեկ անգամ:

Загрузка…

կարդացեք նաև

Ամենաուժեղ անհատներն ըստ Կենդանակերպի նշանի

Ոգով ուժեղ անհատները ունակ են շատ բաների հասնել և կայուն կերպով դիմակայել կյանքի բոլոր դժվարությունները։ Իհարկե շատ բան կախված է անձի բնավորության առանձնահատուկ գծերից,...

Խորագիտական ԹԵՍՏ. Ճի՞շտ է, թե՞ սուտ

Կրթված մարդը՝ բավական բարդ մեխանիզմ է, որն իր մեջ ներառում է տարբեր ոլորտների գիտելիքներ։ Բացի կյանքի փորձից՝ նախ, մարդը պետք է ունենա լավ ակադեմիական...

Զգուշացեք. 9 սովորություն, որոնք գիրացնում են ձեզ, հիվանդությունների պատճառ դառնում

Ավելորդ քաշից ազատվելը բավական բարդ է, և այդ ճանապարհին շատերն են լուրջ սխալներ թույլ տալիս: Այս սովորությունները կարող են ավելորդ քաշի կուտակման, ինչպես նաև առողջական...

Այս Կենդանակերպի նշանները ամուսնությունը համարում են դժոխք և դժվարությամբ են ամուսնանում

Շատերն են երազում ամուսնանալու, երեխաներ ունենալու մասին։ Իսկ կան մարդիկ, որ այդ ամենից խուսափում են։ Ոչ, դա չի նշանակում, որ նրանք երբեք չեն համակերպվի...

Օրվա բաղադրատոմսը. Իմամ բայալդի կամ այլազան։ Ինչպես պատրաստել (տեսանյութ)

Մեր այսօրվա բաղադրատոմսում ներկայացնում ենք ինչպես պատրաստել չափազանց համեղ Իմամ բայալդի կամ ինչպես այլ կերպ են անվանում՝ այլազան։ Բաղադրիչներ սմբուկ -5հատ պղպեղ -5հատ լոլիկ -4հատ ...
-->