Երբեմն մրգերի և բանջարեղենների մաքրումը, կեղևազրկումը դառնում է իսկական գլխացավանք, բայց միայն ոչ նրանց համար, ովքեր գիտեն այս 13 պարզ տարբերակները: Ուզո՞ւմ եք խնայել նյարդերը, ժամանակը, նաև մաքուր պահել հագուստը և անվաս մատները՝ խնդրեմ, հատուկ Ձեզ համար.
Խաշած ձուն մաքրելու համար, վերևից և ներքևից մի փոքր մաս մաքրեք կեղևից և փչեք.

Երեք կտրվածք և մանդարինը մաքրված է.

Այս հեշտ տարբերակով կարելի է կտրատել պղպեղը.

Խնձորի էքսպրես մաքրում.

Ահա այսպես կարող եք մաքրել սխտորը.

Բանանը մաքրելու այս տարբերակը շատ ավելի լավն է Ձեր իմացածից.

Մանգո մաքրելը հեշտ է բաժակի օգնությամբ.

Եվ կիվին նույնպես.

Եվ նույնիսկ ավոկադոն.

Նարինջը մաքրելու համար օգտագործեք գդալ.

Նուռ մաքրելու ամենալավ տարբերակը.

Կարտոֆիլի շուրջը կտրվածք արեք: Խաշեք այն, որից հետո լվացեք սառը ջրով: Այժմ կեղևը շատ հեշտ կմաքրվի ձեռքերի օգնությամբ.

Եվ վերջապես ելակը.
