Ինչպես Facebook-ից արագ թաքցնել Ձեր մասին ինֆորմացիան

Առաջարկում ենք մի քանի մանրակրկիտ ուղեցույցով օգտակար խորհուրդներ, որոնք կօգնեն Facebook-ում արագ թաքցնել Ձեր մասին ամբողջ ինֆորմացիան:

Նախ և առաջ, սեղմեք վերևի աջ անկյունում կողպեկի տեսքով կոճակը: Բացվող մենյույում սեղմեք «Смотрите другие настройки» (See More Settings):

1

Ձեր առջև կբացվի «Настройки конфиденциальности и инструменты» (Privacy Settings and Tools) մենյուն: Այստեղ գտեք «Кто может видеть ваши публикации в будущем?» (Who can see your future posts?) կետը՝ այստեղ պետք է ընտրել «Только я» (Only me):

2

Հետո պետք է թաքցնել նախկին գրառումները: Սեղմեք «Ограничьте доступ к прежним публикациям» (Limit Past Posts) Հղման վրա և հաստատեք այն: Դրանից հետո բոլոր նախկին գրառումները կտեսնեն միայն ընկերները:

3

Սահմանափակում ենք մարդկանց քանակը, ովքեր կարող են մեզ ավելացնել որպես ընկեր: Ընտրում ենք «друзья друзей» (Frineds of Friends)

4

Ձեր հետ կապնվելու հնարավորությունը կարելի թողնել միայն ընկերներին:

5

Անջատեք էլեկտրոնային փոստի միջոցով ձեզ գտնելու հնարավորությունը: Դա պետք է անպայման անել:

6

Նույն բանը հեռախոսահամարի հետ:

7

Նաև կարևոր է անջատել ևս մեկ կետ: Որպեսզի որոնողական համակարգերը ցույց չտան ձեր պրոֆիլը որոնողական արդյունքներում, սեղմեք «Вы хотите, чтобы поисковые системы за пределами Facebook выводили ваш профиль в результатах поиска?» (Do you want search engines outside of Facebook to link to your profile?) կետի վրա և հանեք «Разрешить поисковым системам за пределами Facebook выводить ваш профиль в результатах поиска» (Allow search engines outside of Facebook to link to your profile) թռչնակը (պտիչկա):

8

Դրանից հետո անցեք «Хроника и метки» (Timeline and Tagging Settings) մենյու, որպեսզի սահմանափակեք այլ մարդկանց հնարավորությունը գրառումներ տեղադրել ձեր ժապավենում: Գտեք «Кто может публиковать материалы в вашей Хронике?» (Who can post on your timeline?), «Кто может видеть публикации в вашей Хронике, в которых вы отмечены?», «Кто может видеть, что публикуют другие в вашей Хронике?», «Когда вас отмечают в публикации, кто может ее видеть, кроме тех людей, для которых она уже открыта?» կարգավորումները և ամեն տեղ ընտրեք «Только я» (onle me): Այժմ միացրեք  «Отправлять на рассмотрение метки, сделанные друзьями, перед их публикацией в вашей Хронике?» (Review posts friends tag you in before they appear on your timeline?) և «Проверять метки, которые люди добавляют в ваши собственные публикации, прежде чем они появятся на Facebook?» կետերը:

«Кто видит рекомендации меток, когда загружаются фотографии с изображениями людей, похожих на вас?» (Who can see posts you’ve been tagged in on your timeline?) մոնյույում ընտրեք «Никто» (Only me): Պետք է ստացվի այսպիսի էջ:

9

Ֆեյսբուքը լռելյայն թույլատրում է ձեր բաժանորդներին ձեր ընկերներին հավասար տեսնել հրապարակային գրառումները: Այդ հնարավորությունը նույնպես պետք է անջատել:

10

Քիչ մնաց: Մտեք «Приложения» (Apps) բաժին և անջատեք տարբեր հավելվածների օգտագործումը և ֆեյսբուքի միջոցով այլ սայթերում գրանցումը:

11

Եվ վերջապես, թաքցրեք գրառումները, որոնք կատարվել են Facebook բջջայինի հին տարբերակներով, այնտեղ չկաին լսարանը ընտրելու հնարավորություն: Ահա և վերջ: Այժմ ձեր պրոֆիլն ու ակտիվությունը անտեսանելի է ուրիշների համար:

12

Աղբյուրը՝ marketium.ru

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:

Գնահատեք հոդվածը
( Դեռ գնահատական չկա )
MediaMag
Ինչպես Facebook-ից արագ թաքցնել Ձեր մասին ինֆորմացիան