Եղեսպակը վաղուց հայտնի բուժիչ խոտաբույս է: Դեռ հին ժամանակներում մարդիկ հավատում էին, որ այս բույսը կարող է բուժել մի շարք հիվանդություններ:
Եղեսպակն օգտագործվում է մի շարք դեղամիջոցների և օշարակների բաղադրության մեջ: Դրա օգտակար հականիշներն ապացուցվել են մի շարք հետազոտությունների արդյունքում:
Եղեսպակի թեյը հրաշալի է մարսողության և միզուղիների համար:
Եղեսպակի թեյը՝ մարսողության համար
Բաղադրություն
50 գ եղեսպակ
50 գ պաստեղ
10 գ երիցուկ
10 գ կիտրոնի մզվածք
Շարունակությունը՝ «Ժամանց և տեղեկատվություն» ալիքի հոլովակում: