Շատ ըմպելիքներ, երբ հասնում են սենյակային ջերմաստիճանի դառնում են ոչ համեղ: Իսկ դրանց սառեցումն էլ կարող է շատ երկար տևել: Բայց եթե դու գիտես մի փոքրիկ խորամանկություն, ապա կարող ես շատ արագ սառեցնել յուրաքանչյուր ըմպելիք: Այն սառում է 20 աստիճանով ընդամենը 2 րոպեում՝ այն դեպքում, երբ սառնարանում դրա համար կպահանջվի մի քանի ժամ:
Տեսանյութում, տղայի լիմոնադը 24 աստիճանից սառեց մինչև 5 աստիճան: Ամբողջ գաղտնիքը կայանում է նրանում, որ աղը ստիպում է սառույցին ավելի արագ հալել, իսկ արագ հալելու համար նրան հարկավոր է, որպեսզի իր ջերմաստիճանը՝ սառնությունը տա շրջապատին: Ֆիզիկան հրաշալի բան է….