Բալն ամենահամեղ ու օգտակար մրգերից է, սակայն մարդիկ ոչ միշտ են պատշաճ ուշադրություն դարձնում այս մթերքին: Այնուամենայնիվ, բալն օժտված է բազմաթիվ օգտակար հատկություններով, որոնք միասին ոչ բոլորը գիտեն:
Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում 7 պատճառ հաճախ բալ ուտելու համար:
Հարուստ է հակաօքսիդանտներով
Բալը հակաօքսիդանտների ու հակաբորբոքային ազդեցությամբ օժտված բաղադրիչների հարուստ աղբյուր է: Այդ նյութերը դանդաղեցնում են ծերացման գործընթացն ու պաշտպանում են քրոնիկ հիվանդություններից, այդ թվում նաև սրտանոթային հիվանդություններից…
Շարունակությունը՝ «Ժամանց և տեղեկատվություն» ալիքի հոլովակում: