Ինչպես ասվում է ամենահանճարեղը ամենապարզն է: Ամեն օր դուք բազմաթիվ գործեր եք անում, ընդորում չեք էլ կասկածում, թե դրանցում ինչ սխալներ եք գործում: Խոսքը նույնիսկ չի գնում լայֆհակերի մասին, որոնք հեշտացնում են կյանքը, այլ այն մասին, թե ինչպես պետք է անել այն, ինչի մասին հիմա կպատմենք ներքևում:
Եվ այսպես.
1. Փայլաթիթեղյա տարաները պետք է ոչ թե դատարկել մեկական, այլ բացելով արկղի երկու կողմերը՝ միանգամից դատարկել բոլորը: Դա ձեզանից ընդամենը վայրկյաններ կխլի:

2. Դուք սովորել եք փայլաթիթեղը տուփից ամբողջությամբ հանել և անխնա պոկել գլանակը: Ուշադիր նայեք տուփին: Այնտեղ ամեն ինչ կա հարմարության համար:

3. Շոկոլադը կոտրեք այնպես, ինչպես ցույց է տրված երկրորդ նկարում և այդպես ձեզ մոտ կստացվի իդեալական կտորներ:

4. Եթե կաթսայի վրա կա անցքով բռնակ, ապա անցքը կարելի է օգտագործել սնունդը խառնելու համար նախատեսված գդալի համար:

5. Իսկ դուք գիտեի՞ք, որ մազերի համար նախատեսված անտեսանելի ամրակները (невидимки) պետք է ամրացնել այս կողմով:

6. Դուք Տիկ-Տակը լցնում եք անմիջապես բերա՞նը, թե՞ ափի մեջ: Պարզվում է ամեն ինչ շատ ավելի պարզ է, չէ՞ որ հենց կափարիչի վրա կա անցք նախատեսված դրաժեների համար:

7. Եթե չեք ցանկանում, որպեսզի ձեր պիրոգը փշրվի, հետևեք երկրորդ նկարի խորհրդին:

8. Եթե ցանկանում եք ամբողջությամբ ազատվել ելակի պոչից, ապա դա արեք ոչ թե մատներով, այլ օգտվեք բարակ խողովակից կամ չուպաչուպսի փայտիկից:

9. Եթե ցանկանում եք ուտել բուրգերն այնպես, որպեսզի դրա միջից ոչինչ չթափվի, բռնեք այն երկու ձեռքով և նաև ճկույթներով:

10. Ուզո՞ւմ եք ջնջել գրվածն այնպես, որպեսզի ոչ մեկ երբեք չկարողանա կարդալ: Ուրեմն դա արեք այսպես.

11. Եթե ուզում եք ճիշտ կտրատել բատոնը, ապա շրջեք այն մեջքի վրա:

12. Խողովակը բանկայի մեջ պետք է մտցնել ոչ թե անմիջապես, այլ համապատասխան անցքով:

13. Սիրո՞ւմ եք պիցցա: Ուրեմն սովորեք ճիշտ բռնել այն:

14. Եվս մեկ օգտակար վարպետաց դաս սննդի առումով: Եթե սիրում եք չինական լապշա, ապա սովորեք ճիշտ բացել արկղը:

15. Ահա թե ինչպես է պետք ճիշտ լցնել հյութը, որպեսզի հյութի շիթը լինի հավասար և լայն:

16. Դեռևս 1981թ. են մասնագետները նշել, թե ինչպես է պետք ճիշտ կախել զուգարանի թղթի ռուլոնը:

17. Եթե սուպերմառկետներում շատ եք ծանրաբեռնում սայլակը, ապա ահա ձեզ տարածությունը ճիշտ կիրառելու տարբերակ:

18. Շիշը սառեցնելու լավագույն տարբերակը՝ ուղղակի փաթաթեք այն թղթով և դրեք սառնարան:

19. Եթե ցանկանում եք կրկնակի տաքացնել մակարոնները, ապա լցրեք այն ամանի մեջ՝ օղաբլիթի տեսքով: Դա կօգնի հավասարաչափ տաքացնել այն:

20. Պետք չէ երկար տուփերով չիպսերը ամբողջապես դուրս թափել: Հանեք դրանք, ինչպես ցույց է տրված նկարում:

21. Ուշադիր նայեք այս ցուցիչին, եթե ցանկանում եք պարզել, թե ավտոմեքենայի ո՞ր կողմում է գտնվում բենզինի բաքը:









