Տարատեսակ լայֆհաքերը արդեն տեղ են զբաղեցրել մեր առօրյայում։ Չնայած դրան, համաշխարհային ցանցում, ամեն օր հայտնվում են մեր կյանքը հեշտացնող նորանոր հնարքներ։
Կիսվում ենք Ձեզ հետ կյանքը հեշտացնող թարմ խորամանկություններով։
Դուք շատ սովա՞ծ եք, կամ հյուրե՞ր եք սպասում։ Այժմ Դուք կարող եք պատրաստել մի անգամից երկու պիցցա։
Ուղղակի կիսեք պիցցան և դասավորեք այն, ինչպես ցույց է տրված նկարում։
Պղպեղը կտրատում ենք ճիշտ
Սկզբից կտրատեք բանջարեղենի ծայրերը, իսկ հետո դանակն անցկացրեք ուղիղ մեջտեղով։
Ազատվում ենք ավելորդ յուղից
Կեքսի ֆորմայի մեջ լցրեք մի քանի հատիկ բրինձ։
Օգտագործում ենք խնձոր կտրատիչը ոչ միայն խնձորի համար
Այդ ոչ խորամանակ մեթոդով Դուք կստանաք կարտոֆիլի իդեալական կտորներ, որոնցից կստացվի հրաշալի չիպսեր։
Ամառային երեկույթի համար պատրաստում ենք թարմացնող կոկտեյլներ ուղիղ ձմերուկի մեջ
Ձմերուկի մեջ անցք բացեք, այնպես, որպեսզի այնտեղ հանգիստ կարողանա մտնել միքսերը կամ բլենդերը, ավելացրեք համապատասխան բաղադրիչները և լավ խառնեք։
Օգտագործեք երկու ափսեներ, որպեսզի մի անգամից կտրատեք մի քանի չերի լոլիկներ
Նույն կերպ կարելի է կտրատել ձիթապտուղը, խաղողը և բալը։
Հազարի տերևները թարմ պահպանելու համար Ձեզ կօգնի անձեռոցիկը
Ուղղակի անձեռոցիկով ծածկեք կանաչին և թողեք որոշ ժամանակ։ Անձեռոցիկը իր վրա կվերցնի ավելորդ խոնավությունը և կապահովի կանաչու երկար պահպանումը։
Սիրում ե՞ք մանդարին կամ նարի՞նջ։ Մենք կսովորեցնենք արագ և կոկիկ մաքրել այն
Սառույցի ֆորմաներում սառեցնում ենք սուրճը
Ստացված խորանարդերը իջեցնելով տաք կաթի մեջ՝ կստանանք սառը և համեղ և մի քանի րոպեում պատրաստվող սուրճ։
Մաքրում ենք մանգոն սովորական ապակյա բաժակով
Արագ և առանց ավելորդ ջանքերի մաքրում ենք կիվին
Տաք բաժակը կօգնի արագ հալեցնել սառած կարագը
Սառած կարագի կտորը ծածկեք տաք բաժակով և 1-2 րոպեից այն կհալի։
Կրկնակի օգուտ փքաբլիթի տուփից
Տուփի խցերից մեկի մեջ լցրեք կաթ և վայելեք։
Պլաստիկ շշի օգնությամբ հեշտությամբ բաժանում ենք դեղնուցը սպիտակուցից
Մանրամասն նկարագրությունը կգտնեք այստեղ։
Կետչուպի կամ սոուսի դատարկ շշերը կարող են երկրորդ կյանք ստանալ
Նախապես կտրատում ենք բանջարեղենը, տեղադրում վակուումային փաթեթներում և պահում սառնարանում կամ սառնախցում
Այդպիսով Դուք միշտ ձեռքի տակ կունենաք թարմ կտրատած բանջարեղեն։
Ծղոտի օգնությամբ կարող եք հեշտությամբ ազատվել ելակի պոչից
Բանանը մաքրելու ամենահեշտ տարբերակը
Ուղղակի սեղմեք բանանի վերին ծայրը և այն ինքն իրեն կբացվի։