fbpx

10 մթերք, որոնք միշտ սխալ ենք մաքրել

Գարնանը և ընդհանրապես` բանջարեղեն և միրգ ուտելը շատ օգտակար է։ Ցավոք դրանք ոչ միշտ են լավ մաքրվում, կեղևազրկվում և սերմերն էլ երբեմն ոչ ամբողջությամբ են հեռացվում։

Այսօր մենք կհուշենք, թե ինչպես արագ և հեշտ օգտագործման նախապատրաստել վիտամինի աղբյուրները։ Եվ այսպես.

Քաղցր պղպեղ

Հեշտ տարբերակ միանգամից ազատվելու բոլոր սերմերից։

7040460-650-1456929095-7

Ձմերուկ

Խորը ամանի օգնությամբ կարելի է գեղեցիկ և հեշտ մատուցել ձմերուկը։

7040960-650-1456929095-4

Կարտոֆիլ

Եթե եփած կարտոֆիլը դնել սառցաջրի մեջ, ապա մի քանի րոպեյից կարելի է հեշտությամբ ձեռքերով հեռացնել կեղևը։

7040510-650-1456929095-1

Սոխ

Սոխը արագ կտրատելու համար բավական է մի քանի կտրվածք։

7041160-650-1456929095-2

Չերրի, ձիթապտուղ և հատապտուղներ

Բավական է սեղմել պտուղները երկու ամանի արանքում և դանակով անց կացնել ամանների միջով և դուք հեշտությամբ երկու կես կանեք դրանք։

7041110-650-1456929095-2try

Պղպեղ

Որպեսզի կեղևը ինքն իրեն դուրս գա, պետք է պղպեղի կեղևին քսել ձիթայուղ և մի քանի րոպե պահել ջեռոցում։

7041010-650-1456929095-5

Գրեյֆրուտ

Յուրաքանչյուր ցիտրուս կարելի է այս տարբերակով մասերի բաժանել։

7041060-650-1456929095-3

Բանան

Ասեղով մի քանի ծակոցների շնորհիվ կարելի է այսպիսի մասերի բաժանել բանանը։

Դդմիկ

Դդմիկի շատ ավելի անվտանգ և արագ մաքրման միջոց։

7040560-650-1456929095-6

Ձու

Գրողը տանի, սա հանճարեղ է

Աղբյուրը՝ adme.ru 


🎥 Նոր տեսանյութ.

telegramԳրանցվիր մեր Telegram ալիքին։ Ուղարկում ենք միայն թարմ հոդվածները և ամենաառաջինը հենց Ձեզ:

Գնահատեք հոդվածը
( Դեռ գնահատական չկա )
MediaMag